Nieuws

Nieuws

Het einde van het jaar is in zicht en met het oog op de feestdagen verloten wij bij B-Riders ook graag een aantal leuke prijzen! Heb jij iets gewonnen in de loterij? Lees snel verder!

Iedere dag laten heel veel B-Riders hun auto staan en stappen op de fiets om fris op het werk aan te komen. Dat vinden we super!

De afgelopen maanden konden jullie je punten inleveren voor donaties aan de Hartstichting, het Jeugdsportfonds Brabant en het Brabants landschap.

Werknemers op de Herven, De Brand en Pettelaarpark in de gemeente ’s-Hertogenbosch kunnen nu profiteren van een gunstige aanschafregeling.

Het is weer tijd om prijzen te verloten! Heel veel leuke prijzen! Heb je iets gewonnen? Lees snel verder!

Van 18 tot en met 24 september vindt de Fiets Telweek plaats. Hét jaarlijkse nationale fietsonderzoek waarin een week lang zoveel mogelijk fietsritten worden geregistreerd. Met als doel om van Nederland een nóg beter fietsland te maken.

Jullie hebben al veel fietskilometers in de benen en dus ook heel wat punten bij elkaar getrapt. Dat is natuurlijk super en het draagt bij aan je eigen gezondheid en fitte gevoel.

Het is weer tijd om prijzen te verloten! Heel veel prijzen! Heb je iets gewonnen? Lees snel verder!

De hoofdprijs 'een kasteelweekend voor 2 personen' is gewonnen door: Tonny van Casteren

Dat fietsen gezond is, dat weet iedereen. Toch keken fietsers op een aantal drukke fietskruispunten vanmorgen even verrast op toen zij langs de weg met enthousiaste kreten en flesjes water werden aangemoedigd door het B-Riders promotieteam.

Heel Nederland fietst op 18 mei 2017! Dit is namelijk de Nationale Fiets naar je Werk Dag. We roepen iedereen op om deze dag naar het werk te fietsen.

Pagina's

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.