Koop een e-bike en verdien deze fietsend terug!

Koop een e-bike en verdien deze fietsend terug!

Werknemers op de Herven, De Brand en Pettelaarpark kunnen nu profiteren van een gunstige aanschafregeling. Koop je voor 1 november een e-bike, dan kun je de helft van de aanschafwaarde nog dit jaar terugverdienen!

Hoe werkt het?
Als jouw werkgever meedoet met deze actie, dan kun jij je aanmelden voor deze aanschafregeling. Je werkgever laat jou weten waar jij je precies kunt aanmelden. De aanmelding voorloopt daarna via B-Riders. Deze app registreert je fietsritten en motiveert je bij het volhouden van het fietsen. Na aanschaf ontvang je direct de helft van de vergoeding. Door minimaal één dag per week tijdens de spits naar je werk te fietsen, verdien je aan het einde van 2017 de andere helft terug. Dit kan oplopen tot een maximum van €1.000,-. Snel verdiend dus! Fiets je al? Of heb je al een goede fiets? Fiets dan met de B-Riders app voor punten en spaar voor mooie cadeaus.

Voorwaarden voor deelname:

  • Je hebt nog niet eerder meegedaan aan het B-Riders programma
  • Je maakt de overstap van de auto naar de fiets voor minimaal één dag per werkweek
  • Alle fietsritten op werkdagen tijdens de spits (6.00 – 9.30 en 16.00 – 19.00) tellen mee

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.